tisdag 18 september 2012

Trappträning

Igår när vi äntligen kom hem från Ikea och stall gick Niklas upp med Selma för att lägga henne medan jag tömde den överfulla bilen. Det är helt otroligt hur mycket man kan få in i den franska fjädern. Jag tror jag gick upp och ner för trapporna 6-7 gånger med tunga möbler eller fulla påsar. Vi hittade en hel del på det stora blåa varuhuset. Både lampor, hyllor, skåp och lite smått och gott följde med hem.

Lina bygger lampa eller lampa äter Lina?

Semlan uppförde sig så gott hon kunde. Hon fick nämligen en allergisk reaktion mot något när vi åt som gav henne nässelutslag över hela överkroppen. Stackars liten! Hon sov inte gott i natt, antagligen kliade det något fruktansvärt. Resterna av de matburkarna hamnade i alla fall i sopkorgen.

Innan nässelutslag

Idag har jag lyckats gå upp och ner för trapporna cirka 6-7 gånger med. Fast utan möbler och istället antingen en bebis eller tvätt, eller båda samtidigt. Tvättstugan har nämligen blivit premiärkörd för vår del ikväll. Maskinerna är jag vän med men jag är inte helt säker på om det var en torktumlare eller ångtorkare jag använde efteråt....

Nu har jag pluggat ett tag och ska nog försöka fortsätta en stund till. Niklas är inte hemma från jobb än och bebis sover så det gäller väl att passa på, i vilket fall är det skönt att sitta. Ska bara hinna hämta ut mina böcker som kom igår också. Sen ska det nog bli ordning på torpet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar