lördag 2 juni 2012

Vad händer en dag med tom kalender?

Den här lördagen gick ovanligt fort för att vara en dag med inget för mig egentligen. Vi skulle ev åkt till Göteborg och hälsat på Linda men det ville sig inte riktigt för oss alla. Istället blev det en kaffe på stan så Niklas fick en liten paus i arbetet. Vi sprang på Jesper precis utanför så vi fick extra trevligt sällskap. När kaffet var slut och vi lämnade stället sprang vi på en mamma o bebbe som vi kände. Det blev ytterligare en kaffe och lite häng i stan. Oväntat men kul!

Med massa kaffe i kroppen blev det rensning på golvet i garderoben och ett byte på vagnen. Nu är det sittdel som gäller. Selma är nöjd så länge hon sover men annars måste jag bära henne för hon vill se vad som händer. Vi får prova det här och hoppas det blir bra så hon fortfarande kan sova i vagnen.

Tiden går knasigt fort ibland även fast alla dagar är långt ifrån fyllda. Mycket har ändå hunnit hända bara i år och då ska vi inte tala om det senaste året. Vi nöjer oss med dagen som avslutades med ett bad efter en tallrik gröt. Hon såg nämligen ut ungefär som igår efter kvällsgröten...


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar