fredag 16 december 2011

Bra och dåliga säljare

I natt kom min söta sambo hem tillsammans med en kompis och de var både söta, glada, lite smått lulliga och mycket underhållande. Trots detta drog jag upp honom ganska tidigt och vid lunchtid fick han snällt följa med till Överby då vi skulle hämta barnvagnen vi beställt. Han var inte helt nöjd med detta men snäll som jag är (eller?)  påminde jag honom att det var han som ville åka en dag när han var ledig och att vi hade bestämt idag för en vecka sen. Det var tur att jag hade Bim till hjälp.

Inne på Beginners fick vi snabbt hjälp och en ordentlig genomgång av rymdskeppet. Den lille kommer ju åka fint i det lyxåket. Vi lyckades till och med packa ihop allt och få in det i bilen. Några julklappar fick vi däremot inte handlat men efter att ha mutat med lite mat så gick allt mycket bättre. Det är sant som de säger att vägen till mannens hjärta går i magen... Vi har också hämtat en gratis box med lite provgrejer från en annan butik, gratis är gott.

Nu över till de dåliga försäljarna. Den 8 november beställde jag en ny telefon från Mobilizera och förlängde mitt abonnemang. Efter 2-3 veckor började jag fråga efter den men fick bara till svar att den kommer snart, vi ringer så fort den kommer in. Idag lät det lite annorlunda då de inte ville svara utan vänta på butikschefen som jag beställt den ifrån. När han väl kom tillbaka efter sin långa och sena lunch så säger han bara: Oj då, jag har glömt bort dig. Det har kommit in telefoner men någon annan har fått din. Att han var ärlig hjälper ju inte mig ett dugg och detta trots att jag frågat efter den flera gånger och då fått lögner till svar. Det enda han kunde säga sen var att jag kunde antagligen få en till nästa vecka eller så kunde han ta bort abonnemanget om jag hittade någon annan snabbare. Jag gick fort ner till Elgiganten en trappa ner och där kunde jag få en med en gång bara den gamla förlängningen togs bort. Det blev en hel del turer upp och ner för trapporna och en hel del väntande då telefonförsäljare inte är snabbast i universum. Så hur slutade det? Med en trött Lina som efter 2 timmar fortfarande inte har en ny telefon men har en som väntar på mig inne på Elgiganten och att jag (och förhoppningsvis ingen annan jag känner) aldrig mer kommer handla på Mobilizera.

Kvällen fick avslutas hemma hos Niklas föräldrar eftersom de egentligen ville komma till oss men vi kom ju aldrig hem. Men där är det alltid lika mysigt och Niklas har kunnat visa upp och leka med vagnen länge. Vi fick även berätta om den spännande spa-visiten. Nu är däremot min kropp väldigt trött men ligger redan i sängen så nu blir det natten. Dröm sött allihop!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar