måndag 16 januari 2012

Återbesök Näl

Det blev inget inlägg i helgen om vår resa till Näl och förlossningen för igår kväll fick stackars Selma magknip. Så det har vart en jobbig kväll och natt för först runt 8 imorse släppte det. Det skär lite i en när ens lilla hjärta inte är nöjd med tillvaron. Men vid 8 somnade hon äntligen, nöjdare med tillvaron.

Klockan 10 skulle vi  vara på Näl, som tur var lyckades vi få på henne alla kläder och satt henne i bilstolen utan att väcka henne så hon fick sovit lite innan allt klämmande. Först var det ett besök på klinfys och en ortoped som kollade ena höftleden och det såg bra ut. Där var hon populär då alla visste att det var farmor Helenas barnbarn som skulle komma. Efter det irrade vi vidare till en träff med söta Ingegerd för vägning och koll att allt gick bra hemma. Hon var lika söt som sist och nöjd med oss. Selma blev även vägd och är tyngre än någonsin. Hon hade gått upp det hon tappade på BB och hela 8 gram till, så nu väger hon 3628 g! ;)

Resten av dagen har vi mest myst och tagit det lugnt här hemma. Både jag och Selma hade sömn och ta igen men det är bara hon som har lyckats. Men vila är bättre än inget. Vi har även lyckats skypa med min mormor och morfar nu så de fått se att vi inte har lurat dem.


1 kommentar: