söndag 22 januari 2012

Oplanerat besök på näl

Även i natt bestämde Selma att det var trevligt med nattsamtal istället för att sova så därför tyckte jag att det var dags för en lugn dag. Niklas åkte till jobbet och vi myste i soffan. Det bästa som gick på tv var repriser på vem vet mest så jag kände mig grymt smart när jag kunde de flesta svaren....

Vid fyra kom mamma, Felix och Peter på besök. Som vanligt hade Selma precis somnat och sov genom allt. När Niklas kom hem berätta jag att jag hade lite värk i magen och ringde 1177. Jag misstänkte livmodersinfektion. De tyckte vi skulle åka till akuten på näl eftersom gyn ligger där. Jag försökte med att det var nära till sjukhuset i Uddevalla men det var näl som gällde. Det var bara att bege sig dit. Väl där gick det ganska fort och vi hann med både massa koller och tester samt att amma. Det visade sig att jag hade rätt så nu är det antibiotika som gäller i en vecka!

Lillskrutten verkar däremot kommit ur fas med sig själv under tiden. Hon vad arg när vi kom hem och nu vill hon inte sova. Jag hoppas hon somnar snart för mina ögon går i kors....

2 kommentarer:

  1. Ojdå, det var ju inte så bra. Sjukt att man inte kan använda sjukhuset i stan när man behöver. Läker det inte utan antibiotika? Tydligen är snart alla bakterier resistenta. Vi bör nog spara på den typen av medicin annars kommer vi snart att massdö. Det var dagens positiva inslag ;-)

    SvaraRadera
  2. Nä tydligen ligger nästan alla specialister på NÄL förutom ortoped och ögon... Nja det läker nog inte utan antibiotika men de gjorde en odling för att se så det inte var någon dum resistent bakterie. Tummen upp!

    SvaraRadera