söndag 13 maj 2012

Fisk, fågel eller mittemellan?

Usch, håller på och försöker planer hösten men det är luddigt just nu vad som händer? Vi var i alla fall och kollade på en kompis lägenhet idag för de ska flytta. Just nu bor de i en 3:a som hade passat oss perfekt. Enda nackdelen är att det inte finns någon hiss. Plus att de såklart vill ha svar nu eftersom de vill bli av med så fort som möjligt. Vi vill egentligen ha den men vågar inte säga ja just nu. Det är bara att hålla ögonen öppna i fortsättningen med!

På tal om luddigt och att hålla ögonen öppna. Har ni någon gång försökt hitta något på en barnmatshylla? Det är en djungel av olika märken, sorter, innehåll och för olika åldrar. Jakten på gröt till en 4 månaders bebis fortsätter. Både Spara och Willys har bara banangröt, vad är det för fel på vanligt havregröt? Imorgon blir det ett försök på Maxi annars får det väl bli med banansmak. BVC tipsade om gröt för att få lite mer mättnadskänsla och inte behöva fylla Semlan med ersättning. Fortsättning följer....

Även fast Selma inte fick någon gröt ikväll heller så blev det ett bad i alla fall. Efteråt låg hon och mös i sin nya badhandduk från Farbror Swedlund. Jag vet att hon är som en fisk i vattnet men vad är hon här? Fågel eller mittemellan kanske?







2 kommentarer: