måndag 16 april 2012

Upp och ner och lite annat


Idag tror jag att både mitt och Selmas humör har blivit påverkat av vädret. Det har vart lite upp och ner för oss båda två. Just nu är det på topp i alla fall. Selma sover efter att vi har varit på Waynes med Josse och Angelica. Att få dricka en kopp cafe moccha och tjata lite med två underbara vänner fick mitt humör att stiga rakt uppåt. Tack för det sötnosar! 

I övrigt har vi på ett märkligt sätt lyckats fylla dagen. Från att ha haft inget inplanerat har vi hållt igång hela dagen. Först en förmiddagspromenad med en gnällig semla, sen kaffe med far och bror, laga lunch för att sen åka till stallet. När jag kom hem var Jesper här och fika med Niklas. Sen väntade vi bara in morfar som skulle komma med papper om bilen innan vi promenerade ner till stan för en kompisträff. Jag är rätt nöjd med dagens aktiviteter. Dessutom har jag hunnit med att ta tag i min framtid lite grann, så här ser listan ut:

1) Jag har sökt till sjukgymnastprogrammet igen. Ett sista försök till hösten får det bli antingen i Göteborg, Lund eller Linköping. Hoppas på det första annars måste man väga in en flytt i beslutet.

2) Sökt lite olika jobb. 2 extrajobb i butik och en ridlärartjänst. Hoppas verkligen på den sista, hade vart kul att jobba och tjäna pengar igen. Speciellt om jag får jobba med hästar som jag trots allt slit inte kan hålla mig borta ifrån. Får jag den tjänsten struntar jag i plugget ett tag.

3) Kommer hända innan månaden är slut och det är bort med gamla bilen in med en ny. Den gamla kommer säljas till den som vill ha den, han har ju inte så mycket värde tyvärr. Sen ska jag försöka mig på att buda lite på kvd. 

Fortsättning följer....



Maränggubben kom och hälsa på :)

1 kommentar:

  1. Just det! Här har jag glömt kommentera :)

    Jag hoppas på (för att vara självisk) att du kommer in på skola i Göteborg! För då kanske jag får fika med dig oxå, o inte bara de där uddevallaborna! :P

    SvaraRadera