onsdag 7 mars 2012

Så skönt!

Det var att få sova i natt. Att börja med ersättning är nog det bästa vi gjort. Igår var Selma vaken nästan hela dagen, hon körde med några powernaps istället för långa sovstunder. Däremellan hann hon med att umgås med mormor och farmor, gymma och se på tv.

Första parkett
Hon var lite övertrött och gnällig när hon skulle läggas men tack vare vår bästa vän nappen gick det. Hon vaknade till vid ett och då trodde jag hon var hungrig, men det räckte med nappen. Bara för mig att somna om och nästa gång jag vakna var klockan 4! Det var skönt men det bästa var att det räckte med nappen två gånger till och sen blev det mat vid halv 6. Plus att hon somna om till 8-9 tiden. Den här får gärna bli en sömnrutin. Det är en lyx att få sova så många timmar i sträck.

Idag ska vi mest softa. Än har vi inte gjort mycket men vid halv 2 ska vi till BVC för vägning och mätning. Efter det blir det en fika med girlsen vid halv 4, så vi får väl fördriva lite tid på stan däremellan. Som sagt en softardag. Sen är det extra kul att Niklas är ledig så vi kan umgås lite.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar